Generelle opplysninger

Kurset fungerer som et ekstra grundig forklart mønster på pdf, (med hjelp og støtte underveis, hvis du skulle trenge det).
Det består av trinn for trinn bilder med gode forklaringer. Mye bilder, og ikke så mye tekst. Derfor passer det også for dem som ikke liker å lese mønster.

Mange av kursene er på 4  deler,   Du får hele kurset tilsendt på mail. Det er oppdelt i  epost for hver kursdel, som du kan laste ned og lagre på din pc. Du kan sy når du selv ønsker, evt også gjemme hele kurset til senere.

Kursdeltakere fra utenfor Norge: Hvis det er vanskelig å betale over bank på vanlig måte, er det mulig å betale over Pay-Pal. Det vil da legges til kr 30 i omkostninger (noe mindre enn en vanlig bankoverføring fra utlandet vil koste)..
OBS, Dette må avtales i hvert enkelt tilfelle, og vil bare gjelde for dem utenfor Norge.

Betaling med Vipps foretrekkes, men du kan også be om å få tilsendt faktura. OBS!! Vent alltid på tilbakemelding før betaling med Vipps.

Alle materialer som behøves til kurset må kjøpes i butikk. Jeg selger ikke stoff og utstyr, men er behjelpelig med å finne en butikk for deg, hvis det er nødvendig.

(hvis det er spesielt utstyr / tilbehør som ikke er å få i de norske butikkene, kan jeg evt gjøre unntak fra dette, og importere for videresalg selv).

Facebookgruppe: Det er liten aktivitet i disse gruppene nå, det er få nye som melder seg inn.
Gruppene er der fremdeles for de tidligste kursene, så det er fremdeles mulig å melde seg inn for dem som ønsker det.

OBS, det er ikke nødvendig å være på FB, eller være medlem i gruppen for å delta på kurset.

Velkommen på kurs

Hilsen Bente :-)